google-site-verification=WBph286wQ_p5KaDdg9G3_4wHSMhH21sJi4h7l3VwX7Q
free simple website templates

Impresió 3D

Gràcies a la tècnica de fusió d'un polímer plàstic en unes coordenades qualsevol a la seva casa pot fer recanvis de peces o inventar coses i fer-les realitat eliminar material.

Experiència imprimint

He realitzat prototips i altres peces per a decoració des de l'any 2014 que vaig començar en aquest fantàstic món que encara continua evolucionant amb noves tecnologies i materials.

Maquinària a la teva disposició

T'ofereixo la meva experiència la meva maquinària a la teva disposició perquè també pots fer realitat aquest invent que tens o una còpia d'una peça original, o bé un regal decoratiu

Compra la teva impressora 3D

No hi ha moltes empreses dedicades a creació de peces per addicció de material amb experiència fins i tot de puc vendre la màquina que necessites per a començar o material.

Escaneja en 3D

Amb l'escàner 3d pots captar formes més o menys precises de persones o d'objectes un no gaire petits i reproduir-los a diferents grandàries amb la impressora 3d o tenir el model.

Cada dia tinc nous reptes per a crear o fabricar peces, però els clauers amb nom és el que més em demanen per a fer regals és una cosa personalitzada i molt útils com a regal econòmic.

Ja és realitat la possibilitat de crear amb l'ordinador en 3d

 Després imprimir en una impressora una peça amb la mateixa forma utilitzant un plàstic de color i a més en diferents grandàries..

Si continua navegant accepta les politiques de privacitat .