google-site-verification=WBph286wQ_p5KaDdg9G3_4wHSMhH21sJi4h7l3VwX7Q
free html templates

Delineació

Si necessites un pla puc fer-lo per tu o el podem fer entre els dos mentre aprens.

Me presento...

Em dic Eudalt Rico Soy Delineant he treballat en diverses empreses dibuixant peces mecàniques, plans d'arquitectura, topografia, enginyeria tubs vàlvules amb “plant proces” tinc molta experiència..

  • La meva experiència és molt variada porto des del 1989 utilitzant professionalment el Autocad fent plans a partir de croquis mesures de camp o peces originals.
  • Si necessites un pla puc fer-lo per tu o el podem fer entre els dos mentre t'ensenyo les tècniques del programa, i aconseguirem l'acabat professional dels plans
  • També puc fer el Outsourcing que significa anar a l'empresa un dies per a fer els plans d'aquesta forma l'empresa no paga un empleat sinó els serveis de disseny que necessita i ja aquesta.

Cassos d'exit

He col·laborat amb estudiants en el seu treball de final de carrera aconsellant la millor manera d'acabar el pla perquè compleixi els requisits del professor de la universitat.

ESTUDIANTS

Et puc proporcionar els plans impresos amb el traçador que tinc, també una peça en 3D amb la impressora 3D que amb polímer plàstic puc fer fins a un A4 amb 200mm d'altura.

IMPRESSIÓ DE PLANOS

També he preparat perspectives foto realistes per a fer realitat els projectes en una foto que pot servir per a vendre projectes que valen milions de construir en realitat.

PRESPECTIVES FOTOREALISTES

Cotxe Autocad Girona

En PhotoShop he fet muntatges d'a partir de fotos reals o maquines que es mouen simulant la realitat amb inventor, efectes especials amb 3D estudi i pel·lícules.
Si continua navegant accepta les politiques de privacitat .