google-site-verification=WBph286wQ_p5KaDdg9G3_4wHSMhH21sJi4h7l3VwX7Q
free simple site templates

Formacions AutoCAD


El millor aprenentatge és el practico amb els dissenys que vulguem aplicant les tècniques més productives per al dibuix amb menys treball i més facilitat per a després modificar-lo

Amb 30 anys d'experiència en formacions de Autocad i altres programes de disseny per a empreses o acadèmies professionals que aviat han tret profit dels programes.

  1. Primer ensenyem la teoria bàsica per a poder manejar les eines del programa sobretot els botons del ratolí i les tecles del teclat que més s'utilitzen segons el programa.
  2. Estudiants a poques hores aprenen molt amb una mica practica i dibuixen fàcilment, encara que els falta les tècniques de representació i els errors de disseny.
  3. La persona major has de fer més practiques amb tutor o sense tutor, però el que aprenen ho recorden durant més temps i treballen més precisos i amb més qualitat.
  4. Recomanem una pràctica personal entre classe i classe, perquè estant només és com trobem els problemes i les solucions que ens ajudessin a recordar les tècniques.
  5. Aprèn practicant el que t'interessa fer, després d'una classe teòrica *ja podràs començar a fer el teu mateix amb qualsevol programa o eina al teu ritme i fent el teu treball.

APRENENTATGE

Fent practiques amb els dissenys que vulguem dibuixos de la nostra empresa

PERSONALITZAT

Tècniques més productives per al dibuix amb menys treball i més facilitat per a després modificar-lo.

AHORRA TIEMPO

Amb un tutor al costat aprens molt mes rapid que amb una classe de 10 persones.

y DINERO

Poques hores menys temps i diners és mes economic i millor que els cursos generics.

Mira els Conceptes 

Professor
Coaching
que es el CAD

Si continua navegant accepta les politiques de privacitat .