google-site-verification=WBph286wQ_p5KaDdg9G3_4wHSMhH21sJi4h7l3VwX7Q
how to make your own site

Vols trobar respostes sobre AutoCAD ?

No dediquis massa hores a buscar la resposta un problema Autocad en internet, aquestes hores de cerca no les has pogut dedicar al teu projecte.

Quant val la Consultoria online?

Tenim preu per consulta i paquets de consulta ja fets que pots contractar pagant amb targeta

Hi ha una garantia devolució de l'import?

Si no s'aconsegueixen objectius contractats. El Servei de Consultoria per a AutoCAD, té una garantia de devolució de l'import.

Com puc demanar pressupost presencial?

Necessitem la teva ubicació disponibilitat saber que temes vols tractar per a fer-te un pressupost a mesura sense compromís


Per a Autocad oferim solucions de tota mena

 perquè el treball de modificació serà fàcil i productiu amb nosaltres tindràs un servei d'atenció per a qualsevol problema que sorgeixi.

Comencem ya?

Si vols envia'm les teves dades, la versió de AutoCAD que utilitzes i els sectors per als quals sols treballar. Em posaré en contacte amb tu perquè parlem del projecte i del cost que tindrà per a tu, et realitzaré un pressupost sense compromís.
.

Una consultoria és un sistema perquè augmenta la teva productivitat i la del teu equip. Amb la formació tècnica i especialitzada en les eines de AutoCAD ajudin més al teu treball i el del teu equip més àgil i ràpid.
Quan treballes amb AutoCAD et preguntes alguna vegada si existeixen millors maneres de fer el treball. Són les tasques que són repetitives i es poden simplificar i automatitzar. Estalviar temps i augmentar qualitat.
Amb la formació necessària per a l'equip que treballa amb AutoCAD perquè utilitzin les eines més adequades per als teus projectes.

>Utilitzes les presentacions? Si no ho fas estan perdent el temps per a imprimir i reorganitzar els plans els caixetins les escales i els formats diferents del dibuix..

>Has personalitzat la paleta? Si inserides bloc sovint la paleta et pot estalviar molt de temps perquè de facilita la inserció de blocs personalitzats amb la capa escala rotació.


>Saps com fer blocs dinàmics, són la solució per a modificar els blocs fàcilment amb opcions d'estira o canvi de disseny rotació moltíssimes opcions.


>Dibuix paramètric en AutoCAD és la solució per als blocs personalitzats amb mesures formules o taules de mesures sobretot per a mecànica, però també en arquitectura. 

>Sistema anotativo et pot ajudar molt a posar les cotes a escala i que siguin totes iguals a escales de dibuix el mateix text símbol o ombreig quedessin adaptats a l'escala.


>Les presentacions permeten crear un projecte amb l'administrador de plans pots guardar i imprimir tots els plans en un mateix arxiu de PDF canviar ràpidament a qualsevol pla


>Els camps et donaran la possibilitat que els textos tinguin l'àrea automàtica o el nom de l'arxiu que utilitzes o canviar el nom i la data del projecte en tots els plans automàticament.


>Quina és la teva consulta? Segur que et puc ajudar si veig com treballes sempre hi ha alguna marera de millorar amb les noves versions i les tècniques avançades de AutoCAD.

Quan ja treballes en AutoCAD des de fa temps és difícil canviar les tècniques de dibuix a fer-ho millor t'ajudem en aquest procés d'adaptació a versions noves.

Tens problemes informàtics

No saps quina és la millor eina per al teu treball amb l'ordinador

Necessites llicències per a programes a bon preu

tenim les respostes al teu abast..

Si continua navegant accepta les politiques de privacitat .