google-site-verification=WBph286wQ_p5KaDdg9G3_4wHSMhH21sJi4h7l3VwX7Q
free website creation software

Informàtica 3D a Girona

Impressió peces 3D, Disseny y formació

Fabricació

Gràcies a la Impresión 3d podemos fabricar cualquier cosa con plástico mas o menos resistente, para hacerlo necesitamos un archivo STL otros formatos también pero cal convertir o diseñar.

Disseny

Podemos hacer nosotros el diseño 3D o 2D a partir de una idea o concepto, un esbozo de una pieza original, podemos dibujar una casa o una pieza muy pequeña por después imprimir con impresora 3d.

Formació

Formen porque quien quiera aprender a diseñar lo haga el programa adecuado, sin perdió el tiempo con tutoriales, daremos clase dibujando el que necesitas y aprendiendo mientras basura al hacer el diseño escogido.

Programes CAD

Conocemos muchos de programes, y nos adaptamos en cualquier programa nuevo, somos expertos con AutoCAD, Solidworks, Revit, Inventor, Sketchup...

Serveis

Els meus serveis són molt variats entorn de la informàtica i especialitzats en Autocad amb una atenció personalitzada i un a dedicació completa als clients amb un horari és ampli. Pot contactar online.

Informàtica

No et funciona l'ordinador o vols un ordinador nou impressora qualsevol dispositiu el podem arreglar o substituir pel recanvi més adequat per a fer el teu treball sense problemes.                        

Consultoría

Tens problemes informàtics, ens saps quina és la millor eina per al teu treball amb l'ordinador, necessites llicències per a programes a bon preu tenim les respostes al teu abast.

Autocad

El Autocad és el millor programa del món per a disseny de plans també va ser uns dels primers que es crec en la plataforma dues Microsoft en el 1982.Té més de 30 versions i moltes aplicacions.

A Girona oferim serveis persencials i també Online

Portem molts anys i experiència utilitzant programes de disseny 3D , ensenyant a les persones a fer els seus dibuixos , fabricant peces en 3d per a tot tipus de sectors, podem aportar la solució informàtica als seus problemes.

El que diuen els nostres millors clients.

Ja tinc uns anys, però necessito aprendre Autocad per a fer els meus dibuixos al principi no em veia capaç però després de la primera classe m'animi a fer algun dibuix, no ha estat fàcil, però a la meva manera he aconseguit fer els dibuixos que necessito per al meu treball en poc temps.

Narcis Quintana
Empresari

Volia un ordinador potent econòmic em van oferir un nou, però no tenia suficients diners, porti el meu portàtil antic de 10 anys que era bo, però funcionava molt lent i sense bateria per menys de 200 euros amb una bateria i disc dur nou ara funciona fantàstic i m'he estalviat diners.

Lluis Guixeries
Emprendedor

Porto molt temps treballant en Autocad cap als meus dibuixos sense problemes però no em quedava temps per a res, les modificacions que llevaven molt de temps en Autocad Girona em van ensenyar com millorar amb les presentacions blocs i referències externes ara modifico tot molt més ràpid.

Maria Martin
Deliniant
Si continua navegant accepta les politiques de privacitat .