google-site-verification=WBph286wQ_p5KaDdg9G3_4wHSMhH21sJi4h7l3VwX7Q
free website maker

Cursos Autocad i disseny

Cursos Autocad i disseny Inventor 3dstudio ZWCAD, brisca 3dstudio i altres programes de 2d i 3d generalment amb el mateix funcionament de Autocad o paramètrics.


  • Cursos Autocad i disseny habitualment es personalitzada i prenent aconseguir els objectius dels alumnes per tal de dibuixar el que necessiten per la empresa que treballen o bé obtenir coneixements basics per ampliar els seus habilitats.
  • Cursos bonificats per empreses que poden sortir sense cost entreu aquí per més informació
  • Cursos Autocad i disseny es pot fer a casa del client per tal de tenir el mateix programari i tota la informació per dibuixar o bé a les nostres oficines per no ser molestats per la feina habitual.
  • Cursos Autocad i disseny te un preu per hora dependrà de la quantitat de hores segons el numero de les persones que es formen i el seu nivell, tinguem en conte que quantes més persones han de fer el curs més hores es necessiten, cal establir un diàleg per saber les hores que necessiten de curs.
  • Cursos Autocad i disseny utilitza la metodologia de intercalar teoria i practica, Es començarà a dibuixar des del primer moment fent que la classe sigui molt dinàmica, es habitual deixar passar un o dos dies entre cada classe perquè el alumne pugui practicar.
  • Curs de CAD pot triar entre varis temes aquí tenim algun dels quals pot triar tan per 2d o 3d en un curs basic o avançat:

Mira els Conceptes 

Professor
Coaching
que es el CAD

 A Girona oferim serveis presencials  i també Online

Portem molts anys i experiència utilitzant programes de disseny 3D , ensenyant a les persones a fer els seus dibuixos , fabricant peces en 3d per a tot tipus de sectors, podem aportar la solució informàtica als seus problemes.

Si continua navegant accepta les politiques de privacitat .