google-site-verification=WBph286wQ_p5KaDdg9G3_4wHSMhH21sJi4h7l3VwX7Q
web templates free download

Cursos de Disseny per Autocad i Inventor

Em dic Eudalt Rico tinc molta experiència en Cursos Autocad i disseny, el món del CAD ofereixo els meus serveis per millorar el funcionament de els empreses que dibuixen amb programes.

Us ofereixo tècniques de millora de la productivitat en cursos de directament a les empreses o servei extern de disseny plànols.

També ofereixo assessorament en informàtica general i reparació de ploters HP, així com disseny de web, màrqueting a les xarxes socials i programació a mida d’aplicacions.

Mira els Conceptes 

Professor
Coaching
que es el CAD

 • La definició de CAD: La informàtica sol ajudar-nos a simplificar bastant les nostres tasques quotidianes, i pel que fa al Disseny Gràfic, aquesta ajuda és més important, sobretot tenint eines conegudes com el CAD (sigles en anglès de Computer Aided Design) que conformen a una enorme varietat d’aplicacions que són utilitzades per Arquitectes i tot tipus de professionals que s’encarreguen de dissenyar en les seues activitats professionals.
 • El CAD no es una simple aplicació com a específica, sinó que hem de definir a un gran grup d’eines que permeten treballar amb similars conceptes, utilitzant com a divisió fonamental aquelles que simplement ens permeten comptar amb dissenys en Dues Dimensions (CAD 2D) d’aquelles que ens ajuden a obtenir motius tridimensionals (CAD 3D)
 • CAD Maridalt Girona, treballa amb L’AUTOCAD des del any 1982 que va començar, fins ara han incrementat notablement, amb el desenvolupament de no solament millors aplicacions, sinó també el que han crescut les capacitats dels Ordinadors, la qual cosa permet suposar no solament un gran estalvi de temps, sinó també un alt grau de realisme, treballant amb Vectorials (Punts, Línies i tot tipus de Polígons en general) sinó també amb una molt fàcil Interfície Gràfica.
 • CAD Maridalt Girona, Pel que fa al Modelatge 3D, trobarem que no solament podem genera dissenys aïllats de diferents objectes, sinó que també podem establir una correlació entre els mateixos, treballant concorde al tipus de material amb el qual volem generar cada capa i al seu torn elaborar diferents comportaments girant en el seu entorn Cursos Autocad i disseny.
 • CAD Maridalt Girona, Podem treballar inclusivament amb la realització de Vistes Prèvies que permeten treballar amb pre-visualitzacions bastant realistes del producte dissenyat (alguna cosa molt útil sobretot en Enginyeria amb la planificació de diferents dispositius tecnològics) sinó també la possibilitat d’exportar el que hem dissenyat i poder posteriorment tractar amb altres aplicacions destinades a l’Animació i a les millores en el que és l’aspecte per a una presentació preliminar del projecte en el qual estem treballant.
 • A més d’açò, avui dia fins a comptem amb complements que suggereixen els materials a utilitzar, ens permeten visualitzar quin d’ells s’adapta millor a les necessitats del nostre projecte i altres variables que no solament ens estalvien temps de disseny, sinó també ajuden a obtenir una major qualitat del producte final que ha sigut requerit Cursos Autocad i disseny.
 1. Dibuixes plànols a la teva empresa?
 2. Podem ajudar a millorar la productivitat, actualitzant coneixements. Escollir el programa legal més adequat a la teva feina al mínim cost o fem la feina de forma externa per estalviar el cost fix de la persona que dibuixa.
 3. Tens pensat dibuixar per millorar la planificació de les teves reformes o ampliacions a la empresa?
 4. Moltes empreses grans que tenen el seu departament de manteniment, necessiten un programa de CAD Girona que doni resposta rapida a la hora de fer plànols de les ampliacions o reformes tenim varies solucions en programari que poden incloure la posta en marxa del personal per utilitzar-lo.
 5. Necessites algú que dibuixi per tu o te ensenyi a fer-ho mentre fas el que necessites dibuixar? 
 6. Podem dibuixar per tu o ensenyar-te a fer-ho sempre i quant disposis de temps o el personal, encara que no tingui els coneixements de dibuix, sempre es pot formar. 
 7. Vols veure com quedarà realment el teu projecte abans de construir-lo? 
 8. Es pot fer un plànol 2d o 3d tipus esbós o fotorealista. No es difícil però requereix experiència i preparació a més dels programes adequats. 
 9. Creus que serà mes fàcil de vendre el teu disseny si presentes una perspectiva de com quedaria? 
 10. Segur que si, un dibuix o una perspectiva serveix per mostrar una idea, i dona un valor afegit al teu treball, tot i que no es convenient entregar-lo si no estem segurs de ens robin la idea i busquin un altre proveïdor que faci la nostra feina de disseny. 
 11. Saps que es pot fer una imatge fotorealista a partir de una foto real i unes mides? 
 12. Fàcil i rapit a partir de una foto i unes mides sobre el que apareix a la foto, podem col·locar un moble en un menjador o una cuina, també una maquina en una nau o una casa en un solar. 
 13. Creus que es fàcil i ràpid dibuixar en 3D? 
 14. Cada dia es més fàcil dibuixar en 3D els programes han millorat molt i qualsevol que tingui una mínima visió espaia’l pot crear un model tridimensional en poques hores. 
 15. Si estàs dibuixant en Autocad tens dutes o creus que podries millorar la teva productivitat? 
 16. L’ Autocad és complicat per el que no el coneix i difícilment s’aprofita totes les eines, podem ensenyar-te el que necessites per fer la teva feina de la forma més eficient CAD Girona. 
 17. Saps si hi ha programes més econòmics que Autocad que funcionen igual que Autocad? 
 18. CAD Girona Si existeixen programes que funcionen igual que la versió 2000 i que la versió 2015 d’Autocad i tenen 10 vegades menys preu o be son gratuïts. 
 19. Tens versió pirates de programes de dibuix i saps pots tenir problemes amb la llei? 
 20. Conec molta gent que ha tingut problemes a causa de denuncies directes del fabricants, per utilitzar programes sense la llicencia corresponent, es fàcil de piratejar els programes però no podem estar tranquils si fem un us professional dels mateixos, ja no es excusa que son cars o que tothom ho fa, de fet es una qüestió de consciència i tranquil·litat professional CAD Girona SketchUp 
 21. Dibuixes plànols de arquitectura, mecànica o estructures de qualsevol material? 
 22. CAD Girona, Sigui quin sigui el teu tipus de dibuix podem trobar la manera de fer-ho mes fàcil, perquè existeixen solucions professionals al mercat per tots els sectors i si no es poden fer a mida a CAD.Maridalt som professionals en la creació de aplicacions especifiques per fer mes rapit feines rutinàries de dibuix.
Si continua navegant accepta les politiques de privacitat .