google-site-verification=WBph286wQ_p5KaDdg9G3_4wHSMhH21sJi4h7l3VwX7Q
website templates

AutoCAD i AutoCAD LT 2020 


Les noves versions dels programes AutoCAD i AutoCAD LT 2020 inclou diferents funcions noves:
Mesurament Ràpid: Mentre mous el cursor entre els objectes d'un dibuix 2D, es calculen de manera instantània les distàncies, dimensions i angles. D'aquesta manera, guanyaràs molt més temps quan vulguis realitzar mesuraments.

Paleta de Blocs: La nova Paleta de Blocs permet inserir de manera eficient blocs emmagatzemats en galeries visuals. Aquesta eina augmenta l'eficiència per a trobar i inserir múltiples blocs i blocs usats recentment.

Netejar : S'ha redissenyat aquesta funció per a fer-la més fàcil per a l'usuari. Ara, pots elimina diversos objectes innecessaris alhora gràcies a la possibilitat d'obtenir una vista preliminar d'ells i seleccionar-los fàcilment.

Comparar DWG ™: Aquesta funció s'ha millorat segons les diferents peticions dels usuaris. Ara, pots comprar les diferències entre dues revisions d'un dibuix sense sortir de la finestra actual.
Guardar al mig segon: Cada operació de guardat, només triga mig segon. Al final de l'any, això t'estalvia molt temps de treball.
Ràpida instal·lació: Es triga la meitat de temps en instal·lar el programa en comparació amb la seva versió anterior AutoCAD 2019.
Nou tema fosc: AutoCAD 2020 té una nova interfície més moderna en color blau fosc que és més amigable a la vista. Aquest nou disseny suposa millores de contrast i nitidesa.
AutoCAD s'ha associat amb Microsoft i Box. A partir d'ara, si emmagatzemes arxius en Microsoft One i Box, tindràs fluxos de treball optimitzats i podràs aprofitar en qualsevol moment l'accés a qualsevol arxiu DWG amb AutoCAD.
Aquests nous fluxos de treball permeten augmentar la productivitat. Així, pots treballar en AutoCAD i emmagatzemar l'arxiu directament en el núvol.
Un dels canvis és l'única versió de 64 bits per a AutoCAD 2020 i AutoCAD LT 2020, que millorarà l'experiència de l'usuari. A partir de la versió 2020, AutoCAD i AutoCAD LT no compten amb versió de 32 bits, que s'ha eliminat per a evitar els problemes de rendiment. En aquest context, s'ha confeccionat una solució completament dissenyada per a 64 bits que posa fi a les experiències deficients dels usuaris i resol la falta de compatibilitat en 32 bits. Així, s'estima que l'experiència dels usuaris serà millor.

De totes maneres, els subscriptors poden continuar utilitzant la seva versió actual de 32 bits de AutoCAD; no obstant això, 

Si continua navegant accepta les politiques de privacitat .