google-site-verification=WBph286wQ_p5KaDdg9G3_4wHSMhH21sJi4h7l3VwX7Q
website templates

Novetats del AutoCAD 2017 

Novetats del AutoCAD 2017

Autodesk, porta noves funcions i eines, com cada any presenta una nova versió millorada del AutoCAD aquí detallem les noves funcions i eines del AutoCAD 2017, a nivell de dibuix nomes porta una eina per dibuixar centres i eixos, en la migració de versió antiga, els PDF ja es poden importar, La impressió 3D que esta de moda s’ha millorat, també a traves del mòbil podem consultar i medi els dibuixos amb el 360 de Autodesk. També s’ha millorat la qualitat de visualització de les línies i les eines de zoom i orbita

Noves eines CENTERLINE I CENTERMARK

Pot crear marques de centre associades als arcs, els cercles, i els línies de centri que estiguin associats als segments de línia i polilínea seleccionats. Per motius de compatibilitat, aquesta nova funció no substitueix als mètodes actuals, però és proporciona com a alternativa.Eines de migració (millorades)

Migra fàcilment la configuració i els arxius personalitzats de versions anteriors. Les opcions de configuració es detecten automàticament i l’usuari decideix les que desitja migrar.

Importació de PDF

Els arxius PDF s’han incorporat als formats d’arxius d’importació. Import la geometria, el text TrueType i les imatges ráster d’un arxiu PDF o ben inclogui’ls en el calc subjacent del dibuix com a objectes de AutoCAD

Model de coordinació (millorat)

Enllaç i visualitzi models de Navisworks (anglès) i BIM 360 Glue (anglès) directament des de AutoCAD. Les noves funcions li permeten forçar el cursor a ubicacions precises d’un model de coordinació enllaçat mitjançant la referència a objectes i a punts finals 2D estàndard.Impressió en 3D (millorada)

Hi ha diverses opcions per a la impressió en 3D: pot enviar els models 3D a un servei d’impressió en 3D extern. O bé, instal·li l’eina Print Studio i connecti’s amb una impressora 3D o creu un arxiu d’impressió per més endavant.
Línies de centre i marques de centre intel·ligents
Crear i editar les línies de centre i les marques de centre és molt senzill. En desplaçar objectes associats, les línies de centre i les marques de centre es desplacen automàticament amb els objectes.

Aplicació mòbil AutoCAD 360 Pro

Ara AutoCAD 360 Pro s’inclou en la subscripció. L’aplicació li permet gaudir de totes les prestacions de AutoCAD estigui on estigui:

Dissenyi, editi i visualitzi dibuixos AutoCAD 2D en diversos dispositius.
Mesuri els dibuixos amb precisió in situ.
Accedeixi als dibuixos des de qualsevol servei d’emmagatzematge en el núvol (Google Drive, Dropbox, etc.).
Treballi sense connexió i sincronitzi els canvis quan torni a estar en línia i molt més.

Aplicació d’escriptori de Autodesk

Rebi alertes sobre actualitzacions de programari sense interrompre el flux de treball. Els aprenentatges li ajudaran a obtenir el màxim rendiment de les funcions noves. Desenvolupi habilitats amb consells sobre productes, biblioteques de contingut i molt més.

Compartir vistes de disseny

Comparteixi els dibuixos CAD 2D i 3D en el núvol. Els revisors no han d’iniciar sessió ni tenir un producte AutoCAD per veure els seus dibuixos. A més, tampoc poden modificar l’arxiu DWG™ d’origen.

A mes petits canvis Novetats del AutoCAD 2017Ara és pot canviar la grandària de diversos quadres de diàleg: APPLOAD, ATTEDIT, DWGPROPS, EATTEDIT, INSERT, LAYERSTATE, PAGESETUP, i Vbaload.

El comando EDITARTEXTO Ara és repeteix automàticament.

S’ha millorat la qualitat visual dels tipus de línia.

El rendiment i la fiabilitat de 3DORBITA s’han millorat per als estils visuals renderizats, especialment, per als models amb un gran nom de blocs petits amb arestes i facetes.

Pot activar la nova variable de sistema LTGAPSELECTION perquè és puguin seleccionar objectes en els separacions dels tipus de línia discontinus com si s’haguessin configurat amb un tipus de línia continus.

Novetats del AutoCAD 2017 S’ha millorat el rendiment dels operacions de zoom i enquadrament 2D. 

Si continua navegant accepta les politiques de privacitat .