google-site-verification=WBph286wQ_p5KaDdg9G3_4wHSMhH21sJi4h7l3VwX7Q
online website builder

Versió Autocad 2019 millora

La versió Autocad 2019 millora com sempre molts aspectes com interface i el rendiment a més d'afegir noves funcions com la comparació de dibuixos, millores en referències externes , el treball des de la web
Compara DWG: Indentifica i documenta fàcilment les diferències gràfiques entre dues versions d'un dibuix o xref.
Millores en els dibuixos 2D: Gaudeix d'acostaments dues vegades més ràpid, panoràmiques i canvia ordres de dibuix i propietats de capa.
Guarda en web i dispositius mòbils: Guarda els dibuixos de la teva computadora d'escriptori per a veure'ls i editar-los en les aplicacions web i mòbil de AutoCAD.
Millores en la importació d'arxius PDF: Importa a un dibuix des d'un PDF la geometria, inclosos arxius de font SHX, farciments, imatges rasterizadas i text TrueType.
Aplicació web AutoCAD: Crea, edita, veu i comparteix dibuixos CAD des de qualsevol dispositiu a través d'un navegador web.
Aplicació mòbil AutoCAD: Veu, crea, edita i comparteixes dibuixos CAD en el teu dispositiu mòbil.
Vistes compartides: Publica les vistes de disseny del teu dibuix en el teu navegador web per a poder veure-les i compartir-les.

Millora Interfície d'usuari AutoCad 2019
S'han afegit diverses millores per a l'usuari ara es pot canviar la grandària de diversos quadres de diàleg: APPLOAD, ATREDIT, PROPSDIB, EDITATR, INSERT, ESTADOCAPAS, PREPPAGINA i VBACARGAR.
La vista preliminar s'amplia en diversos quadres de diàleg utilitzats per a enllaçar arxius, i guardar i obrir dibuixos.
Pot activar una nova variable de sistema LTGAPSELECTION perquè puguin seleccionar objectes en les separacions dels tipus de línia discontinus com si s'haguessin configurat amb una mena de línia continu.
Pot especificar l'interval de retard de la informació d'eines bàsica en la fitxa
Pot triar si desitja utilitzar el cursor de fletxa de Windows o els cursors en creu de AutoCAD o en l'àrea de dibuix mitjançant la variable de sistema CURSORTYPE.
Visualització del quadre de diàleg Opcions.
Pot enviar els models 3D de AutoCAD a Autodesk Print Studio per a la preparació final automàtica de la impressió en 3D. La compatibilitat amb Print Studio inclou Ember, la solució de fabricació d'alta precisió i producció d'alta qualitat (acabat de superfície de 25 micrones) de Autodesk.
Aquesta funció només està disponible per a la versió de 64 bits de AutoCAD.
Per a les actualitzacions de productes, un punt taronja mostra automàticament en els nous botons de cinta, les opcions del quadre de diàleg i configuració de la paleta. És possible controlar aquesta opció en el menú desplegable d'Ajuda o el comando RESALTARNUEVO.
Millores de rendiment
El rendiment i la fiabilitat de 3DORBITA s'han millorat per als estils visuals renderitzats, especialment, per als models amb un gran nombre de blocs petits amb arestes i facetes.
S'ha millorat el rendiment de les operacions de zoom i enquadrament 2D.
S'ha millorat la qualitat visual dels tipus de línia.
El rendiment de la referència a objectes s'ha millorat mitjançant l'omissió del càlcul del centre geomètric (GCEN) per a les polilíneas amb un gran nombre de segments.
Característiques AutoCad 2019
Crear dissenys 2D i 3D en gairebé qualsevol forma imaginable
Autodesk® AutoCAD® 2017 connecta els fluxos de treball de disseny millor que mai. Les noves eines de col·laboració social amb font de disseny augmenten la implicació dels participants en els projectes. Les innombrables millores d'estalvi de temps acceleren el flux de treball quotidià. Amb cartografia activa i potents prestacions noves per a capturar la realitat, AutoCAD connecta les seves idees de disseny al món que li envolta.
Més flexibilitat per a dissenyar
Un potent conjunt d'eines de disseny intuïtives l'ajuda a explorar i visualitzar els conceptes en 3D.
Compatibilitat amb PDF
Es poden importar la geometria, els farciments, les imatges ráster i el text TrueType des d'un arxiu PDF al dibuix actual. Les dades de PDF poden provenir d'un arxiu PDF enllaçat en el dibuix actual o des de qualsevol arxiu PDF especificat. La precisió de les dades està limitada per la precisió de l'arxiu PDF i els tipus d'objecte admesos. Algunes propietats, com l'escala de PDF, les capes, els gruixos de línia i els colors es poden conservar. Pel fet que el text SHX no està suportat per PDF, es van afegir eines addicionals per a convertir la geometria PDF en text de línies múltiples, i combinar diversos objectes textoM.
Compartir vistes de disseny
Pot publicar vistes de disseny en una ubicació segura i anònima de Autodesk A360. Pot compartir vistes del disseny mitjançant la reexpedició d'un vincle generat als usuaris que especifiqui sense necessitat de publicar el propi arxiu DWG. L'accés a aquestes vistes es proporciona mitjançant qualsevol navegador web compatible i no requereix que els destinataris tinguin un compte de Autodesk A360 o instal·lin cap programari addicional. Entre els navegadors compatibles, s'inclouen Chrome, Firefox i altres navegadors que admetin gràfics 3D WebGL.
Marques i línies de centre associatives
Pot crear marques de centre associades als arcs, els cercles, i les línies de centre que estiguin associats als segments de línia i polilínea seleccionats. Per motius de compatibilitat, aquesta nova funció no substitueix als mètodes actuals, però es proporciona com a alternativa.
Model de coordinació: compatibilitat amb REFENT
Es poden especificar ubicacions precises en un model de coordinació enllaçat mitjançant les referències a objectes de centre i punt final 2D estàndard. Aquesta funció només està disponible per a la versió de 64 bits de AutoCAD.

Si continua navegant accepta les politiques de privacitat .